Op deze pagina vind je (verder onderaan de pagina) tal van vertalingen en/of speelhulpen weer, die je vrij mag downloaden en gebruiken mits eerbiediging van het copyright.
De meeste vertalingen/speelhulpen zijn gemaakt door leden en sympathisanten van FORUM-Federatie vzw en haar kernen. De andere spelregels en vertalingen werden zelf online gepubliceerd door de betrokken uitgever en/of spelverdeler.

Bij deze richten wij even een warm woordje tot degenen die af en toe (of vaak) een NL vertaling of speelhulp maken:
Het zou ons (en andere spelliefhebbers) erg plezieren wanneer je deze eveneens aan ons doormailt (in plaats van de gemaakte NL vertaling en/of speelhulp louter en alleen op de Amerikaanse site van boardgamegeek up te loaden, waar de bestanden in alle talen kriskras door mekaar staan...).

Vorige toegevoegde spelvertalingen op 23 april 2015:

Laatst toegevoegde spelvertalingen op 20 mei 2015:

    Hellweg Westfalicus (Spiele aus Timbuktu - 2014)
    Orongo: The Game (Ravensburger - 2014)
    7 steps (Kosmos - 2014)
    Royals (Abacusspiele - 2014)

Zoek NL spelregels en/of NL vertalingZoek NL spelhulpenIndien je zou vaststellen dat een bepaald bestand niet kan worden gedownload, gelieve ons dit dan te melden via onze e-mail.

Omdat spellen vaak onder verschillende titels gekend zijn, kunnen jullie een (deel van een) speltitel ingeven om te checken of de vertaling en/of speelhulp die je zoekt, beschikbaar is in onze spelregeldatabase.

Opmerking: wens je, zoals vroeger, een alfabetisch overzicht van ALLE beschikbare vertalingen, laat het zoekveld dan eenvoudig 'blanco' en druk op de knop verzenden !

counter customisable